Ben je op zoek naar herdenkingsmunt?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over herdenkingsmunt
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis officiële Napoleon herdenkingsuitgifte

Het is nu 250 jaar geleden dat Napoleon Bonaparte werd geboren. Hij heeft een enorme impact gehad op onze geschiedenis en wordt beschouwd als een militair genie, innovator en groot hervormer.  Ter ere van zijn prestaties pakt het Belgisch Munthuis uit met een spectaculaire actie. Wie vandaag het online bestelformulier invult, ontvangt een gratis herdenkingsuitgifte van Napoleon Bonaparte.... Lees verder »

Vraag je gratis uitgifte aan »

Gratis officiële herdenkingsuitgifte van Koning Albert I

In 1914 verraste Koning Albert I vriend en vijand door als opperbevelhebber van het Belgisch leger mee post te vatten achter de IJzer linie. Dit leverde hem niet toevallig de bijnaam Koning-Soldaat op. Ter ere van onze voormalige koning pakt Het Belgische Munthuis uit met een spectaculaire actie. Wie vandaag het online bestelformulier invult, ontvangt... Lees verder »

Vraag je gratis uitgifte aan »
Actie afgelopen

Officiële Child Focus munt – €2 voor €2 omruilactie!

In Europa wordt elke twee minuten een kind als vermist opgegeven. Voor de ouders een verschrikkelijk gegeven, want ze blijven jaar na jaar hopen op een teken van leven. Om de hoop levendig te houden en de zoektocht naar vermiste kinderen onder de aandacht te brengen werd er door Het Belgisch Munthuis in samenwerking met... Lees verder »

Ruil je 2 euro om voor een Child Focus herdenkingsmunt »
Actie afgelopen

Officiële UEFA munt - de nationale €2 voor €2 omruilactie!

Ben je een echte voetballiefhebber? Of misschien verzamel je wel alle soorten euromunten? Dan moet je zeker de officiële Herdenkingsmunt van de UEFA ter ere van het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk aanvragen. En, niet onbelangrijk, dit uniek collectors-item kost je uiteindelijk niets! Je ruilt gewoon jouw 2 euro in voor deze speciale herdenkingsmunt! Deze... Lees verder »

Ruil je 2 euro om voor de officiële EK-munt »
Actie afgelopen

Unieke Royal Air Forces herdenkingsmunt!

Update: Tijdelijk is deze unieke munt volledig gratis en betaal je enkel nog de verzendkosten! Vermeld hiervoor de actiecode GRATIS! Muntenverzamelaars, zet jullie schrap, want het Belgische Munthuis heeft weer een unieke munt geslagen! De Officiële Royal Air Forces herdenkingsuitgifte herdenkt de 75ste verjaardag van de Slag om Engeland. En snel zijn is de boodschap,... Lees verder »

Bestel deze unieke herdenkingsmunt »
Actie afgelopen

Gratis herdenkingsuitgifte slag bij Waterloo

Wist je dat we dit jaar de 200ste verjaardag van de Slag bij Waterloo herdenken? Deze historische gebeurtenis zorgde voor 50 jaar vrede in Europa en ligt mee aan het ontstaan van België. Het Belgisch Munthuis kon uiteraard niet achterblijven en heeft voor jullie een GRATIS Herdenkingsuitgifte in petto! Deze strikt gelimiteerde uitgifte is uitgebracht... Lees verder »

Bestel je gratis herdenkingsuitgifte Waterloo »
Actie afgelopen

Gratis officiële herdenkingsuitgifte van de Groote Oorlog

Momenteel herdenken we met z’n allen de Eerste Wereldoorlog, die vorig jaar exact honderd jaar geleden begon. Ter nagedachtenis aan de vele slachtoffers die hierbij het leven lieten en als eerbetoon aan alle dappere strijders, heeft het Belgische Munthuis een Officiële Herdenkingsuitgifte in een gelimiteerde oplage van 50.000 exemplaren uitgebracht. Door de strikt gelimiteerde oplage van... Lees verder »

Bestel je gratis herdenkingsuitgifte »