Wie zegt dat er een prijs staat op intimiteit? En gaat liefde niet vooral om aandacht, plezier en samenzijn. Met een gratis verwenmoment voor je partner toon jij hem of haar opnieuw hoe fantastisch, sexy en geestig hij of zij wel is!

Massage

Haal massage-olie boven, of neem gewoon je favoriete bodylotion uit de kast. Leer via YouTube filmpjes hoe je de beste massages geeft, en vertroetel je partner op je bed. Moeilijk is het echt niet: zo kan je met je duimen rondjes draaien tussen de schouderbladen of streel je partner’s arm van schouder tot vinger. Ook massages rond de slapen en op het gezicht met een erg lichte druk en alle tien je vingers, doen enorm veel deugd. Maak de nek en enkels los, en besteed extra tijd aan de oorlel, een erg gevoelig plekje ;-) Let er wel op dat je slaapkamer lekker warm en rustgevend is. Een kersenpittenkussentje en wat kaarsen will do the trick.

Intimiteit

Probeer eens iets nieuws uit in bed: denk aan nieuwe standjes, een langer voorspel of smeer jezelf helemaal in met body olie zodat je super zacht aanvoelt. Of wil je graag enkele nieuwe toys uitproberen, zoals beginner bdsm toys, een vibrator of een dildo? Naast bdsm toys aankopen, kan je ook aan soft bdsm doen door zachtjes te bijten, op de billen te slaan of te kietelen. Gebruik een sjaal als blinddoek en ontdek het lichaam van je partner: werk met ijsblokjes, geef zoenen of eet kleine marshmallows vanop zijn of haar lichaam. Het belooft een hete avond te worden!

Momentjes met twee

Je hoort het vaak: ga eens samen op restaurant, boek een romantische reis of spring samen uit een vliegtuig. Niet elke activiteit hoeft geld te kosten, en al zeker niet als je betekenisloos activiteiten samen doet. Een avondje op restaurant gaat je niet dichter bij elkaar brengen, als je je met z’n twee niet amuseert. Ook kosteloos kan je betekenisvolle momenten samen hebben. Speel dus eens een kaartspel met chips en een glaasje wijn, lees samen een boek of maak een wandeling doorheen de stad. Amuseer je met z’n tweetjes en geniet van de kleine dingen: een lekker warm kopje koffie, een dikke knuffel, een lachpartij of een heerlijk gesprek.

Bereid zijn of haar favoriete avondmaal

Oké, toegegeven, niet helemaal gratis (tenzij hij of zij houdt van een eitje uit je eigen tuin), maar wel makkelijk en doenbaar. Haal je kookkunsten boven en laat je partner zijn of haar favoriete avondmaal kiezen. Te moeilijk? Stel dan een heerlijk warm drankje voor, een lekker cocktail of een kaasplankje. Samen smullen en lachen, is er nog iets beter?