Ben je op zoek naar auto verzekering?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over auto verzekering
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Gratis simulatie voor je autoverzekering bij AG insurance

Pech op de baan of een ongeval? Leuk is anders. De juiste autoverzekering op maat zorgt dat je zonder zorgen de weg op kan in binnen- en buitenland. De verzekering van AG Insurance is perfect aangepast aan jouw profiel, type wagen en aantal kilometers dat je jaarlijks aflegt. Bovendien rijd je gratis met een vervangwagen tijdens... Lees verder »

Start je gratis simulatie »
Actie afgelopen

Gratis betaal-per-km autoverzekering voor 3 maanden

Ben jij net zoals andere Vlamingen ook een autopendelaar in hart en nieren? Dan is een betrouwbare autoverzekering van wezenlijk belang! Bij Mobly geniet je nu 3 maanden van een gratis betaal-per-km autoverzekering. kan je een betaal-per-kilometer autoverzekering afsluiten. Wil je na deze proefperiode verder gaan met de verzekering? Doorloop dan de gratis prijssimulatie en ontdek hoeveel je premie... Lees verder »

Vraag je gratis autoverzekering aan »
Actie afgelopen

Beste Omnium autoverzekering nu 3 maanden gratis

Jij kan je auto nu 3 maanden gratis laten verzekeren door Touring. Voer een gratis simulatie uit en ontdek alle voordelen. Touring won de prestigieuze Decavi-trofee voor Beste Omnium autoverzekering. De betrouwbare autoverzekeraar dankt deze prijs aan het feit dat je omniumpremie al vanaf het eerste jaar aan de leeftijd van je wagen wordt aangepast. Kocht... Lees verder »

Start de gratis simulatie nu »