Ben je op zoek naar biologie?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over biologie
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Start een thuisstudie en ontvang 2 gratis cursussen

Nooit te laat om bij te leren, toch? Als je al lang twijfelt om jezelf bij te scholen, maar je kan maar niet kiezen welke thuisstudie het meest bij je ambities aanleunt, dan heeft Laudius misschien wel dé oplossing. Want met het afstandsonderwijs van Laudius, erkend door de Vlaamse Overheid, wordt het je wel erg... Lees verder »

School jezelf gratis bij en bespaar € 750 »
Actie afgelopen

Gratis proefnummer Wetenschap in Beeld

Heeft wetenschap jou altijd al kunnen boeien? Dan is het tijdschrift Wetenschap in Beeld misschien wel iets voor jou? Je kan alvast starten met een gratis proefnummer dat je via onderstaande link kan aanvragen. Het maandblad Wetenschap in Beeld neemt je mee op een fascinerende ontdekkingstocht in de wetenschap. Kom meer te weten over de... Lees verder »

Vraag je gratis proefnummer van Wetenschap in Beeld aan »
Actie afgelopen

Twee gratis nummers NWT magazine

NWT magazine profileert zich als hét tijdschrift over natuurwetenschap, dat verder gaat dan het gebruikelijke, oppervlakkige nieuws. Zowel onderwerpen uit de natuurkunde, psychologie, technologie, milieu als scheikunde komen aan bod. Je kan op de website twee gratis proefnummers van NWT magazine aanvragen, zonder enige aankoopverplichting. Na ontvangst van deze twee exemplaren stopt de verzending automatisch.... Lees verder »

 »