Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Diesel?


Gratis.be verzamelt alle aanbiedingen en websites die met diesel te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

auto

Je eerste auto, dat moet eigenlijk meteen een schot in de roos zijn. Dat moet een auto zijn waaraan je jarenlang plezier beleeft ondanks het feit dat de wagen eigenlijk niet heel veel mag kosten. Hoe rijd je zo goedkoop mogelijk in je eerste auto?

Veel meer dan drie tips

3 tips? We kunnen je veel meer tips aan de hand doen of in elk geval herinneren aan een aantal zaken die goedkoop rijden mogelijk maken. Het is in elk geval verstandig om ‘klein’ te beginnen. Hoe zwaarder namelijk de auto, hoe meer benzine die auto verbruikt, hoe meer belasting je moet betalen en hoe duurder ook de verzekering uitvalt. Hoe lichter de auto, hoe minder belasting je betaalt. Net zoals de mate van zuinigheid de kosten per gereden kilometer ook omlaag brengt.

Het verschil tussen diesel en benzine

Als je goedkoop wilt rijden en een oudere auto aanschaft, ga dan geen zaken als pechhulp afsluiten. Besef verder dat een occasion op diesel vaak goedkoper in aanschaf is, maar dat de belasting aan de andere kant weer veel hoger. Pas als je rond de 20.000 kilometer per jaar rijdt kan een diesel eventueel interessant worden. Wat je zeker ook moet doen als je een bepaald merk en model in je hoofd hebt is die online vergelijken. Zo krijg je in elk geval een beeld of er een reële prijs voor de auto gevraagd wordt.

Check de echte kilometerstand

Om geen kat in de zak te kopen maak je ook in een goedkope tweedehands auto een proefrit en vraag ook altijd gewoon naar de mankementen die een auto mogelijk heeft. Vaak krijg je dan een verrassend eerlijk antwoord. Investeer verder drie euro door de echte kilometerstand van de auto aan te vragen, iets dat kan via de Stichting Nationale Autopas. Zeker de afgelopen jaren werd er nogal eens gemorreld met die kilometerstanden, die om de prijs op te voeren teruggedraaid werd. Tegenwoordig is dat wat lastiger maar toch is het goed de echte kilometerstand te checken. Verder is ook de onderhoudshistorie belangrijk. Koop je een auto die keurig alle beurten heeft gehad, dan kun je er van uitgaan dat de auto je niet meteen zal laten staan. Je auto verzekeren doe je meteen nadat de wagen op je naam is gezet. Ook daar kun je het nodige op besparen, zo blijkt.

touring wedstrijd

Ga jij ook wekelijks of tenminste om de 2 weken tanken? Zoals zoveel mensen rijd jij jammer genoeg (waarschijnlijk) niet op water of lucht.

Maar wat als je nu eens gratis kon gaan tanken? Ja dat kan zomaar, toch als je even de tijd wilt nemen om deel te nemen aan de wedstrijd van Touring. Neem nu deel en win 1 jaar gratis brandstof!

Al wat je moet doen is een vrijblijvende offerte voor een autoverzekering aanvragen en 2 wedstrijdvragen beantwoorden. Zo simpel is dat.

Je kan deelnemen t.e.m. 31 oktober 2018. Doe mee en waag je kans voor een 1 jaar lang gratis tankbeurten!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Win een Diesel chronograaf

Aanbieding afgelopen 08/10/2014 Gratis Wedstrijden, Kortingen

Gedaan met constant te laat te verschijnen op afspraken, vergaderingen, familiefeestjes,…

Ontdek dagelijks de beste horlogedeals in je mailbox en bespaar zo tot 90%  op merkhorloges dankzij Watch2Day!

Schrijf je snel en eenvoudig met je emailadres in op onderstaande link en ontvang meteen enkele interessante aanbiedingen!

Bovendien ding je door je inschrijving automatisch mee naar een gratis Diesel chronograaf met een winkelwaarde van een slordige 299 euro!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

gratis tankenVertrek je binnenkort met de auto op reis?

Brandstofprijzen staan helaas op hun hoogtepunt, wat de vakantie een pak duurder maakt.

Met een beetje geluk betaal jij binnenkort 0 euro aan de pomp, want je kan een tankkaart met 1000 euro tanktegoed winnen!

Al wat je moet doen, is de enquête invullen.

Veel geluk!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Win 500 euro brandstof van Total

Aanbieding afgelopen 25/11/2011 Gratis Wedstrijden

total tankstationTotal geeft een waardebon van 500 euro aan brandstof weg.

Om mee te doen, moet je antwoorden op de wedstrijdvraag.

Wat is goedkoper: Diesel of benzine?

Antwoord: Diesel

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?


Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Gratis.be Tiplijn

Een 100%-terugbetaald-actie gespot in de winkel? Valt ergens een gratis staaltje te bestellen op internet?

Laat het ons weten via de tiplijn!Ben jij de eerste die ons de tip bezorgt én publiceren we de actie, dan krijg je van ons een gratis Kinepolis filmticket!