Ben je op zoek naar hospitalisatieverzekering?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over hospitalisatieverzekering
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Welke verzekeringen heb je nodig en welke zijn bijkomstig?

Je bent waarschijnlijk wel aangesloten bij een ziekenfonds. Dit is dan ook wettelijk verplicht. Maar zit jij wel bij de meest voordelige verzekeraar en bestaan er geen andere, aanvullende verzekeringen die voor jou interessant zouden zijn? Een standaard ziekteverzekering hebben de meeste mensen wel. In feite ben je in België zelfs verplicht om dit te... Lees verder »

Vraag gratis advies op maat »

Hoeveel kan jij besparen op je hospitalisatieverzekering?

Beter voorkomen dan genezen? Dat doe je met een hospitalisatieverzekering. Zo kom je nooit voor zware, onvoorziene kosten te staan. Verwachten jullie een kindje of moet je je binnenkort laten opereren? Of het nu voor een kleine, grote of spoedingreep is, je bent altijd goed beschermd aan een voordelig tarief met Hospitalia Plus. Met Partena... Lees verder »

Ontvang hier vrijblijvend advies op maat »
Actie afgelopen

Gratis premieberekening voor verzekering bij KliniPlan

Opgenomen worden in het ziekenhuis, leuk is anders… Als je kiest voor een eenpersoonskamer mogen artsen ereloonsupplementen aanrekenen en lopen de kosten al snel heel hoog op. Met een hospitalisatieverzekering ben je hiervoor gedekt! Wil je graag weten wat zo’n verzekering je kost? Bereken dan gratis je premie bij KliniPlan.Wil je graag wat meer weten?... Lees verder »

Bereken gratis je premie »
Actie afgelopen

Gratis simulatie voor je bijdrage bij ziekenfonds LM Plus

Ben jij uit gewoonte al jaren bij hetzelfde ziekenfonds aangesloten? Dan is het misschien tijd om eens na te gaan of je elders niet goedkoper uitkomt. Bij LM Plus kan je een voordelige ziekteverzekering afsluiten, niet alleen voor standaard medische zorg, maar ook voor tandzorg-, hospitalisatieverzekering, thuiszorg en meer. Benieuwd naar je premie? Vul je... Lees verder »

Laat gratis je premie berekenen »
Actie afgelopen

Gratis premie berekenen voor DKV hospitalisatieverzekering

Kom jij liever niet voor verrassingen te staan, zeker niet als het om je gezondheid gaat? Neem dan een hospitalisatieverzekering bij DKV! Bereken gratis jouw maandelijkse bijdrage via de online tool. Daartoe vul je simpelweg een aantal gegevens in, zoals je postcode en geboortejaar. Je kan kiezen uit 3 verschillende soorten verzekeringen: Hospi Select, Hospi... Lees verder »

Bereken gratis jouw premie »
Actie afgelopen

Gratis offerte bij Partena Ziekenfonds

Denken jullie aan gezinsuitbreiding? Leuk om te horen! Vergeet echter niet dat een bevalling aardig wat geld kost! Maar, met de hospitalisatieverzekering van Partena zit je safe. Hospitalia werd door De Morgen al omschreven als “een van de beste contracten,” en dit zonder franchise en mét verblijf in een éénpersoonskamer. Ook voor de dure behandeling... Lees verder »

Vraag vrijblijvend een offerte bij Partena aan »
Actie afgelopen

Heb jij het juiste ziekenfonds? Doe de gratis test!

Dat een ziekenfonds het remgeld bij een doktersbezoek terugbetaalt, weet haast iedereen, maar wat voor extra kosten kan je nog terugbetaald krijgen? En belangrijk: welke krijg je momenteel NIET terugbetaald via jouw huidige ziekenfonds? Een bezoek aan de tandarts of orthodontist, een bevalling met verblijf in een éénpersoonskamer… stuk voor stuk dure behandelingen waar je graag... Lees verder »

Doe hier de gratis test! »