Ben je op zoek naar kunst?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over kunst
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Vero Moda cadeaubon bij aankoop Flair

Lees jij graag? Of wil je een vriendin die graag leest verrassen met leuk leesvoer? Misschien is het tijdschrift Flair exact wat je zoekt. Het hippe tijdschrift dat informeert en inspireert, voorziet je van interessante artikelen over mode, wonen, gezond en gelukkig leven, liefde, relaties en nog zoveel meer. Bovenop gegarandeerd leesplezier ontvang je bij het... Lees verder »

Verkrijg je Vero Moda cadeaubon bij Flair »

Gratis proefnummer Ons Erfdeel of Septentrion

Via onderstaande link kan je een proefversie van de tijdschriften Ons Erfdeel of Septentrion aanvragen. Ons Erfdeel is een Vlaams Nederlands magazine, dat zich vooral toelegt op literatuur, beeldende kunsten, muziek, theater en film, maar daarnaast ook maatschappelijke verschijnselen in Vlaanderen en Nederland behandelt. Ook taal- en cultuurpolitieke activiteiten komen er aan bod. Er verschijnen... Lees verder »

Vraag een gratis proefnummer van Ons Erfdeel of Septentrion aan »
Actie afgelopen

Bezoek gratis de Koninklijke Musea in Brussel

De Koninklijke Musea in Brussel vieren op zondag 27 november hun gezamelijke 215de verjaardag. Om dat te vieren kan je de instellingen gratis bezoeken van 11u tot 18u. Je krijgt gratis toegang tot de vaste en tijdelijke collecties en er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd. Je kan bijvoorbeeld genieten van originele rondleidingen, tentoonstellingen, films, muziek... Lees verder »

Bekijk het volledige programma »
Actie afgelopen

Gratis ticket voor het MAS

Koop vandaag De Standaard en ga gratis naar het Museum Aan de Stroom in Antwerpen. Met de bon die je uit De Standaard kan knippen kan je zowel de tentoonstelling ‘Bonaparte aan de Schelde’ als de permanente tentoonstelling in het MAS gratis bezoeken. Aan de hand van schilderijen, prenten, kaarten, scheepsmodellen en archiefstukken kom je... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Abonneer je gratis op Science Connection

Vijf keer per jaar verschijnt het gratis magazine Science Connection van het Federaal Wetenschapsbeleid. Dit blad vertelt je alles wat er leeft in de wetenschap en wil je doen nadenken over de invloed van deze dingen op de wereld. Onderwerpen als onderzoek, ruimtevaart, natuur en kunst komen er steeds in terug. Je kan je bovendien... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis Atelier magazine

Atelier is een magazine voor tekenaars en schilders. De kunstgeschiedenis komt aan bod, maar ook interviews met hedendaagse kunstenaars. Daarnaast worden speciale technieken uitgelegd, zodat je ook wat kan bijleren. Vul het formulier in om een gratis proefnummer te ontvangen.... Lees verder »

 »