Ben je op zoek naar mas?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over mas
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis voorbereidingsruns voor Antwerp 10 Miles

Heb jij je ook ingeschreven voor de 10 Miles in Antwerpen, maar ben je nu aan het twijfelen aan je conditie? Geen zorgen! Sportoase, Runners’ Lab en ATV organiseren vanaf 17 februari 10 gratis voorbereidingsruns, onder leiding van professionele coaches. Elke week kan je gratis meelopen. Je moet enkel een mailtje sturen naar [email protected] waarin je de trainingsrun... Lees verder »

Loop mee met de trainingsruns »
Actie afgelopen

Gratis ticket voor het MAS

Koop vandaag De Standaard en ga gratis naar het Museum Aan de Stroom in Antwerpen. Met de bon die je uit De Standaard kan knippen kan je zowel de tentoonstelling ‘Bonaparte aan de Schelde’ als de permanente tentoonstelling in het MAS gratis bezoeken. Aan de hand van schilderijen, prenten, kaarten, scheepsmodellen en archiefstukken kom je... Lees verder »

 »
Actie afgelopen

Gratis taart in Antwerpen op 18/05

Het Antwerpse museum MAS bestaat één jaar en dat wordt gevierd met een reusachtige fruittaart voor maar liefst 4000 mensen. De veiling van Hoogstraten schenkt tachtig kilo aardbeien voor het beleggen van de MAS taart, dus er zullen flink wat aardbeien op de taart liggen. Vanaf 9u30 starten de bakkers van de Syndicale Unie voor... Lees verder »

 »