Ben je op zoek naar zwemmen?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over zwemmen
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Actie afgelopen

Win een verblijf bij Center Parcs!

Dat je in de Center Parcs vakantieparken kan overnachten en zwemmen in de subtropische zwembaden wist je waarschijnlijk al, maar dat is bijlange niet alles! Ontdek in een leuk memory spel de verschillende activiteiten die ze er aanbieden. Kindergrime, massage, bowling, minigolf, klimmen,… het kan allemaal in de parken van Center Parcs. Zoek zo snel... Lees verder »

Doe mee en win één van de 10 verblijven in Center Parcs »
Actie afgelopen

Aqualibi gratis voor Walibi-bezoekers

Het snertweer van de laatste weken heeft de pretparken zeker geen goed gedaan. Vorige week dinsdag al moest Walibi het park vroegtijdig sluiten door de aanhoudende regen. De bezoekers kregen toen alvast een gratis herbezoekkaart ter compensatie. Maar nu heeft Walibi beslist om nog een stapje verder te gaan. Om er zeker van te zijn... Lees verder »

Koop je Walibi-ticket met 5 euro korting én ga gratis naar Aqualibi »
Actie afgelopen

Gratis brochure en 30% korting bij CenterParcs

In november zijn er verschillende verlengde weekends en in december begint de kerstvakantie. Ideaal moment voor veel gezinnen om eens lekker te gaan uitrusten in een bungalowpark met tropisch zwemparadijs zoals CenterParcs! Centerparcs parken liggen altijd in een groene omgeving of aan zee, je kan er heerlijk wandelen. En wie meer actie wil, haalt zijn... Lees verder »

 »