Ben je op zoek naar vrijetijdsbesteding?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over vrijetijdsbesteding
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Gratis naaigarenset bij je La Maison Victor abonnement

Heb jij een nieuwe hobby opgepikt tijdens de lockdown? Naaien is niet enkel een leuk tijdverdrijf, maar ook een handige vaardigheid! Tijdschrift La Maison Victor staat bekend voor zijn kwaliteitsvolle naaipatronen en interessante content en tutorials over stoffen. Iedereen met of zonder ervaring kan meteen aan de slag met ideeën uit het magazine! Nu krijg... Lees verder »

Ontvang je geschenk bij Victor »

Gratis tablet / bluetooth oortjes en 15 dagen proef bij NHA

Wist je dat je nooit te oud bent om bij te leren of jezelf helemaal om te scholen? Bijscholing verhoogt zelfs jouw kansen op de arbeidsmarkt!  NHA biedt een uitgebreid spectrum van meer dan 350 kwalitatieve thuisstudies aan. Studeer waar en wanneer je maar wil en ontvang een erkend diploma. Niet geslaagd? Geld terug!  Nu krijg je als welkomstcadeau een gratis 9 inch tablet of... Lees verder »

Ontvang je gratis cadeau »

3 maanden gratis muziek met Deezer

Tijdens het thuiswerken luister je graag eens naar muziek en dat zonder reclame. Is je proefversie van Spotify afgelopen? Probeer dan eens Deezer! Deze muziekstreamingsdienst heeft met zijn 56 miljoen nummers ook een heel gevarieerd aanbod. Je kan nu 3 maanden gratis muziek luisteren dankzij Deezer. Je kan er ook de donkere modus activeren.  Daarnaast heb... Lees verder »

Start hier je gratis proefperiode »

Gratis vanuit je kot naar het Oude Griekenland

Nu we allemaal in lockdown zitten kunnen de kids helaas even niet naar school. Maar voor alles is een oplossing! Wil je jouw tieners of jezelf iets bijleren? Game ontwikkelaar Ubisoft heeft een gratis lessenpakket gepubliceerd over het Oude Griekenland. Dit digitaal lessenpakket is gebaseerd op Discovery Tour: Ancient Greece, een onderdeel van de populaire... Lees verder »

Download de gratis Ubisoft lessen »

Moedig elkaar aan met de gratis posters van Flair

Tijdens deze lockdown is het niet altijd even makkelijk om gemotiveerd te blijven. Daarom heeft Flair enkele grappige posters ontworpen die anderen aansporen om ook te blijven volhouden. Hang je favoriete poster tegen het raam en stimuleer voorbijgangers om gemotiveerd te blijven. Je kan de posters ook gratis downloaden op je smartphone als achtergrond! #blijfinuwkot... Lees verder »

Download hier je gratis posters »