Ben je op zoek naar app?

Gratis.be verzamelt alle acties en sites over app
We garanderen dat alles wat aangegeven staat als gratis ook echt gratis is!

Ontvang een bijna gratis HP laptop bij Het Laatste Nieuws

Abonneer je op Het Laatste Nieuws een ontvang tijdelijk een fenomenale extra. Als je zowel graag over de laatste transfers in het voetbal, het wielernieuws als het lokaal bestuur en de (internationale) showbizz meepraat, dan is HLN het perfecte dagblad. Ben jij toe aan een nieuwe laptop? Dan neem je best een driejarig abonnement op de populairste... Lees verder »

Verkrijg je spotgoedkope laptop »
Actie afgelopen

TikTok gebruikt? Tot € 500 schadevergoeding!

Hebben jij of jouw kind(eren) de afgelopen maanden de app TikTok gebruikt? Dan is de kans groot dat je recht hebt op tot wel € 500 compensatie! TikTok verzamelt namelijk gebruikersgegevens en stuurt ze zonder medeweten van de gebruiker naar China. En dat ook bij minderjarigen, zonder uitdrukkelijke toestemming van de ouders. Daarom organiseert een... Lees verder »

Ontvang tot wel € 500 »
Actie afgelopen

Gratis persoonlijke ondersteuning over borstvoeding

Een gratis app die je ondersteunt tijdens en na jouw zwangerschap? Met MyMedela kies je voor een gezonde en evenwichtige zwangerschap en borstvoedingsperiode. MyMedela gidst je door de meest stressvolle momenten van jouw zwangerschap en geeft persoonlijk advies tijdens de eerste maanden erna. Zo ontlast het technologisch hulpmiddel jou van heel wat stress tijdens die zenuwslopende,... Lees verder »

Ontdek de app gratis »
Actie afgelopen

Gratis € 50 (of een pot verf) bij Hello Bank!

Ondanks het feit dat onze muren hier en daar wel een likje verf kunnen gebruiken, kiezen wij toch voor de € 50 van Hello Bank! Het enige wat je hiervoor moet doen, is een gratis zichtrekening openen voor 30/04/2017. Na je aanvraag ontvang je per post je Hello box met kaartlezer, je Hello bankkaart en... Lees verder »

Open je Hello Bank! rekening en krijg € 50 cadeau »
Actie afgelopen

Hello Bank geeft 25 euro cash of 50 euro bij Vente-Exclusive

Haast je! Deze leuke actie loopt op 31 juli af. Grijp dus nog snel je kans! Zeg maar snel Hello tegen Hello Bank, want als je er voor 31 juli een gratis zichtrekening opent, krijg je hier een storting van 25 euro op of 50 euro shoptegoed bij Vente-Exclusive. De enige voorwaarde om dit geschenk te ontvangen, is dat... Lees verder »

Claim je 25 euro cash of 50 euro bij Vente-Exclusive »